Изключително нещо е това как времето лети неусетно и как хората преминаваме през различните етапи на живота си без да си оставяме време да погледнем назад и.. да се усмихнем
.
На днешната дата по една огромна случайност се сетих, че преди години бях толкова разпален да създам нещо, което да оставя след себе си, че от импулсивността и спонтанно взетото ми решение се получи този форум пълен с майтапи, закачки и опити за създаване на и нещо по-сериозно, макар и често с правописни грешки ха-ха.
Забелязах, че в един период, в който аз бях напълно невеж към тази моя инициатива от времето на детсвото *зората на тийнейджърството*, е имало една известна активност, която приятно ме изненада.
Искрено и съм радостен от факта, че и макар и за миг успях да се върна в едно минало, където света още ми беше непознат, а непознатото и пораждащо коле*ания бъдеще тъй далеч.
Искам да оставя това съобщение тук, без да се надявам за нещо и да очаквам каквото и да е било, просто почувствах нуждата и желанието да изкажа мислите си
.
А, за теб, любими анонимен четецо, ще кажа и още нещо:
Не се предавай, не им се давай.
Където и да си, който и да си.. Знай, че трябва да си промяната, която искаш да видиш по света.
Знай, че силните хора не мачкат другите, те изправят, тези които са паднали.
И, че... що за човек е човек, който не прави света по-добър?
Останете със здраве.