Onko0o Admin
Брой мнения : 156 Age : 30 Местожителство : Разград Registration date : 08.06.2008
| Заглавие: Семейни-Вицове Нед Юни 08, 2008 4:02 pm | |
| Всички Семейни Вицове...Тука | |
|
nasa_95 Зарибен
Брой мнения : 57 Age : 29 Местожителство : Столът пред компютъра Registration date : 11.08.2008
| Заглавие: Re: Семейни-Вицове Вто Авг 12, 2008 1:25 pm | |
| :D Семеен скандал. Съпруг клати глава: - Ах, Таня, кога ще престанеш да бъдеш толкова ревнива?! Разярената съпруга кресва: - Ето, пак ме нарече Таня! :D
Семейство празнува 25-годишнина от сватбата си. Мъжът: - Скъпа, трябва да ти призная нещо. Аз съм далтонист. - Аз също трябва да ти призная нещо, скъпи. Не съм от Перник, от Мозамбик съм :lol: | |
|
nasa_95 Зарибен
Брой мнения : 57 Age : 29 Местожителство : Столът пред компютъра Registration date : 11.08.2008
| Заглавие: Re: Семейни-Вицове Чет Авг 14, 2008 12:44 pm | |
| Жена разправя на мъжа си: - В живота си съм имала само двама истински мъже… - Кой е бил първият? - Абе, и двамата не ги познаваш…
- Откъде ти е този рус косъм върху панталоните? - пита жена мъжа си. - Сигурно се е залепил в трамвая... - Да не е от новата ти руса колежка? - Глупости, аз винаги си свалям панталоните...
- Завиждам на жените на космонавтите! - Защо? - Защото тях винаги ги предупреждават по радиото, телевизията, вестниците кога мъжете им се прибират… Разговор между приятели: - Ще се развеждам. От пет месеца женa ме не ми е проговорила. - Помисли си добре. Такива жени почти не се срещат!
- По-рано постоянно ми носеше подаръци, но откакто се оженихме, престана. - Скъпа моя, нима си видяла някой рибар да дава червейче на рибата, която вече е хванал?
Скъпи, дай да си купим щори за банята. - Но защо, златце мое? - Как така защо? Срещу нас има общежитие... Там има млади хора... - Миличка, недей да се разстройваш... Те като те видят сами ще си купят щори
-Един мъж се прибрал вкъщи с посинени очи. - Какво се е случило? - попитала изплашено съпругата му. - Никога не съм разбирал жените - въздъхнал тъжно мъжът. - На ескалатора от метрото бях застанал зад едно красиво момиче. В един момент забелязах, че полата й се е пъхнала в задника й и затова посегнах и я дръпнах. А тя се обърна и ме удари с всички сили. - Напълно естествено - кимнала жената. - А как ти посини второто око? - Ами реших, че на нея й харесва в първоначалния вид и затова просто пъхнах навътре полата - отвърнал мъжът.
Новата промоция на Армани. Купи си две рокли от последната колекция и получаваш съвсем безплатно шамар от мъжа си. тея вицове са от личната ми колекция :lol: надявам се да ви харесат | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: Семейни-Вицове | |
| |
|