Брой мнения : 156 Age : 30 Местожителство : Разград Registration date : 08.06.2008
Заглавие: БГ РАП-Хип Хоп Култура :) Вто Юли 29, 2008 12:38 am
БГ РАПа наистина е много хубав стил!Въпреки че медиите накараха обществото да се смеят пред хората които я слушат ... В този стил,не само се псува,не само се вика..... но и се изразяват чуства,страст,ирония.......
Харесва ми БГ РАП !
Onko0o Admin
Брой мнения : 156 Age : 30 Местожителство : Разград Registration date : 08.06.2008
Заглавие: Re: БГ РАП-Хип Хоп Култура :) Вто Юли 29, 2008 12:46 am
Respect са сред една от най популярните БГ РАП изпълнители .....
Последната промяна е направена от Onko0o на Вто Авг 12, 2008 9:54 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Onko0o Admin
Заглавие: Re: БГ РАП-Хип Хоп Култура :) Вто Юли 29, 2008 4:05 pm
в скайп ще ти кажа кои са най - слушаните хип хоп песни (в скайп защото става по-бързо) а ако ме направиш и тука модератор ще е супер (нали знаеш каква фенка съм на БГ хип хопа) :roll: :roll:
Onko0o Admin
Ми ще ви изброя едни от най-известните хопъри в Разградска област DPG a.k.a. Mitko (мн добър френд,Рз) Big FA (Рз) Big Smooke -Разград Картел Niksmouk (Рз) Vic (Рз) Galio (Рз) Джанката (добър френд,Рз) Franko -NwG Leibal (фр,Кб) Roso -NwG Leibal (Кб) Phony P (Кб) Ghetto (Кб) Na4ko (Кб) Gamena (Кб) Kiosa (Кб) Bigge (френд,Шумен) Slick (Шумен) s2a (Шумен)
..може и да има още но не ги знам :д ето и хопъри от цяла България:
Spens Jay D a.k.a. Fafcho (фр) Dr.Pete Nad Zakona KingSize Big 6a Respect Stambeto -GGP Lil Mak -GGP Lamoza -GGP Stambeto -Home Records (фр) Drupi G Reknail Pikasso Niks 3-ko Xplisit Igrata Malcho 100 kila Dreben G Krisko