| Забавление =) Тук ще намерите много!!! |
|
| Ученически-Вицове | |
| | Автор | Съобщение |
---|
Onko0o Admin
Брой мнения : 156 Age : 30 Местожителство : Разград Registration date : 08.06.2008
| Заглавие: Ученически-Вицове Нед Юни 08, 2008 4:08 pm | |
| Всички Ученически Вицове....Тук! | |
| | | Onko0o Admin
Брой мнения : 156 Age : 30 Местожителство : Разград Registration date : 08.06.2008
| Заглавие: Re: Ученически-Вицове Чет Юни 12, 2008 6:45 pm | |
| Ученици питат учителка: - Как се рашава тази формула? - Много трудно...
Син на една мутра се прибира след последния учебен ден и баща му го пита: - Е, как е, сине? Как се справи? - Пет двойки, тате! – отвръща синчето. - Мале-е-е! Голям бой ще падне! - Знам, тате. Вече съм им взел адресите.
Иванчо влиза в час. Учителката му казва да излезе и да влезе културно, както баща му влиза в къщи след работа. Иванчо излязъл, ритнал вратата с крак и изревал: - Не ме чакаше, кучко!
В час по физика учителката пита: - Ученици,от къде идва токът? - От свинефермата - отговаря Иванчо. Винаги, когато у нас спре токът, баща ми казва "Тези свине пак спряха тока!"
В час по химия: - Иванчо, имаш ли домашно? - Имах, но тате го изпи...
В час по етика и право дискутират лекото поведение на Ирена: - Представете си, вървят Ирена и папата из Рим и който ги види се пита: - Кой е тоз до Ирена?
Учител дава на Иванчо за наказание да напише у дома 100 пъти: "Повече никога няма да говоря на "ти" с учителя си!" На другия ден учителят отваря тетрадката на Иванчо и гледа, че е написал изречението не 100, а 200 пъти: - Казах ти 100!?! Защо си го написал 200 пъти? А Иванчо: - За да ти е по-приятно
Учителката по богословие говори за първият мъж и първата жена, Адам и Ева, и как целия човешки род произлязъл от тях двамата. Иванчо решил да се направи на остроумен и казал: - Ама тате каза, че ние сме произлезли от маймуната! - Иванчо, вашите семейни истории изобщо не ме интересуват.
Учителката пита Иванчо: - Колко е две плюс пет? - Дванайсет. - А десет плюс четири? - Двайсет и осем. - Хмм... Странно смяташ! Какво работи баща ти? - Сервитьор... | |
| | | Onko0o Admin
| Заглавие: Re: Ученически-Вицове Чет Юни 12, 2008 7:01 pm | |
| По време на урок децата станали много шумни и за да ги успокои учителката започва да им обяснява за произхода на мълниите. - Надявам се, че разбрахте всичко? Иванчо, кажи защо мълнията не удря никога на едно и също място? - Защото след първият удар, това място вече не съществува, госпожо
Учителката: - Иванчо, днес домашната ти работа е написана доста добре! Сигурен ли си, че никой не е помогал на баща ти?
Учителката: - А сега, деца, ще изучваме буквата "Х". Иванчо вдига ръка: - Аз да кажа! Аз да кажа! - Млъквай, Иванчо! Ти още за буквата "П" не си довел баща си в училище...
Учителката пита: - Деца, от кой зеленчук ни текат сълзи? Иванчо вдига ръка: - От картофите, госпожо! - Как така от картофите? От лука, Иванчо! - Госпожо, вас никога ли не са ви уцелвали с картоф по главата?
- Татко, можеш ли да се подписваш със затворени очи? - Да, защо? - Тогава се подпиши в бележника ми.
Учителката задава на децата, да напишат съчинение на тема "Какво ще направя, ако имам един милион". "Ще нахраня всички бездомни кучета" - мисли си Марийка. "Ще помогна на пенсионерите" - пише Гошко. "Ще построя голям балон и ще дам на всички да се повозят на него" - мечтае си Танчето. Учителката върви между чиновете и изведнъж вижда Иванчо седи и зяпа през прозореца. - Ти що не пишеш, бе, Иване? - Да не съм луд? Имам един милион и ще седна да работя нещо!?!
Две бебета си говорели. По едно време момиченцето се развикало: - Помощ! Помощ! Изнасилват ме! Момченцето я погледнало и отбелязало: - Защо предизвикваш паника? Не виждаш ли, че си седнала на биберона!?!
Първи учебен час: - Деца, ако някой иска да каже нещо трябва да вдигне ръка. Иванчо веднага вдига ръка. Учителката: - Кажи, Иванчо! - Само проверявам дали системата работи.
Господ събира директорите на най-големите училища, за да ги предупреди за потопа, който ще настане в града в петък. Директорите благодарят и съобщават на учениците. Директорът на Руската гимназия: - Ученици! Понеделник - учим, вторник - учим, сряда - учим, четвъртък - учим, петък - не учим - ПОТОП! Директорът на Английската гимназия: - Ученици! Понеделник - учим, вторник - учим, сряда - учим, четвъртък - учим, петък - не учим - ПОТОП! Директорът на Математическата гимназия: - Ученици! Понеделник - учим, вторник - учим, сряда - учим, четвъртък - учим, петък - не учим - ПОТОП, в събота отучваме потопа!
Учителката по физика: - Иванчо, защо когато светнем лампата, първо се вижда, а после се чува? - Защото очите са по-напред от ушите! | |
| | | Onko0o Admin
| Заглавие: Re: Ученически-Вицове Чет Юни 12, 2008 7:14 pm | |
| - Татко, ти си голям късметлия! - Защо? - Няма да има нужда ми купуваш нови учебници. Оставам в същия клас!
Студент се оплаква на професора: - Мисля, че не эаслужавам двойка. - Знам, колега, но по-ниска оценка няма
Учител пита в час по зоология: - Иванчо, към кое семейство се отнася кобрата очиларка? - Към семейството на късогледите...
Учителката вдига Иванчо! - Иванчо, какво е твоята Родина? - Моята Родина... Знаех го преди да ме вдигнете, но сега го забравих! - Седни си! Двойка! Това е твоята майка! - Ангеле, какво е твоята Родина? - Това е майката на Иванчо. - Не! Това е твоята майка. Седни си! Иванчо се обърнал към Ангел: - Геле, току що разбрах, че сме били братя!
Учителка пита учениците какви ще станат, като пораснат. Петьо: Аз ще стана лекар. Гошко: Аз ще стана пожарникар. Марийка: Аз ще стана майка. Иванчо: Аз ще помогна на Марийка да стане майка.
В класа на Иванчо имали урок за растенията и учителката нарисувала краставица на дъската. Иванчо е изхилил ехидно: - Я, госпожата нарисува Шпагата! Целият клас избухнал в кикот. Възмутена учителката изтичала да се оплаче на директора. Директорът влетял разярен в класната стая. - Пак ли вие, бе хулигани! Всичките ще ви изключа! И кое говедо от вас нарисува тоя Шпагата на дъската?
Учителка се опитва да научи децата на фантазия и оригинално мислене. - Деца, какво е това: сиво на пътя? Децата: - Бетонна стена. - Правилно! Обаче може да бъде и магаре. Какво е това: Голямо кафяво в полето? Децата: - Крава. - Правилно! Но може да бъде и купа старо сено. Иванчо, от последния чин: - Или купчина тор! Учителката: - Иванчо, ти само глупости говориш! Иванчо: - Госпожо, като е така, може ли аз да задам един въпрос? - Може! - Какво е това: като влиза е сухо, кораво и право, а когато излиза е меко, мокро и увиснало? Учителката, разгневена се приближава до Иванчо и му издърпва ухото. Иванчо, разтривайки ухото: - Правилно! Но може да бъде и дъвка...
- Иванчо, защо винаги сядаш на последния чин? - Госпожо, баща ми е военен и казва, че първите редици дават най-много жертви.
Урок в училище. Учителят пита: - Пешко, колко е 2х2? Пешко мълчи. - Защо не знаеш? - Ами, мама я нямаше вкъщи вчера и нямаше кой да ми помогне. - Сядай си – двойка. Тони, я ти кажи, колко е 2х2? Тони също мълчи. - Ти защо не си учила? - Защото татко се прибра късно и не остана време да ми помогне. - Сядай си – двойка. Иване, я ти отговори на въпроса! Иванчо също мълчи. - А ти защо не знаеш? - Защото вчера брат ми излезе от затвора и щом се прибра, се напи, наби всички съседи и беше голям екшън. - Така значи, май ме плашиш с брат си? Я си сядай веднага – три.
Професорът пита студента. - Кой е наи-любимият израз на студентите? - Не знам!? - Правилен отговор. | |
| | | Onko0o Admin
| Заглавие: Re: Ученически-Вицове Съб Авг 09, 2008 2:09 pm | |
| Иванчо се прибира вкъщи след училище. Баща му го пита: - Абе, идиот с идиот, кажи как върви училището? - Ами тате, то ... - Кажи бе! - Мииии ... Имам седем двойки за годината ... - КОЛКО ?!?! - Седем ... Бащата адски сърдит : - И по какво ти е първата двойка ? - Ами по френски ... - Абе, тъпанар с тъпанар, - защо имаш двойка по френски ? - Ми, тате, учителката каза да напишем четири изречения и да си направим извод. И аз пиша : " 1. Госпожата по френски ходи с господина по български. 2. Г-жата по френски ходи с господина по математика. 3. Г-жата по френски ходи с господина по информатика. 4. Г-жата по френски ходи и с господина по физическо. " Бащата казал : - Сине, тя е курва ! - Ами и аз такъв извод си направих и тя ми написа двойка. - Айде , прощавам ти за тази двойка.По какво е следващата ? - Амиии по математика ... - Що имаш двойка по математика, бе ? - Тате, оная вика:" Колко е 5 по 6 ?" и аз викам : " 30 "."Ами колко е 6 по 5 ?" Бащата казал : - Сине, тя си прави ташаци с тебе ! - И аз така и казах и тя ми написа двойка. - И тук си бил прав, прощавам ти. По какво е следващата ? - По география. - Как така бе? - Тате, ти знаеш ли къде се намира Африка, бе ? - Еба ли я? - Ами и аз така й казах и тя ми написа двойка. - Добре - прощавам ти. По какво е следващата ? - По биология. - Идиот !!! Как успя бе ? - Тате, даскалицата ни наредила в две редици - едната момичета, а другата момчета. Момичетата трябва да кажат женски екземпляр, а момчетата - мъжки. И една тъпанарка срещу мене вика :"Муха" и аз викам:"Мухоебец" и даскалката ми написа двойка ... - Добре, сине, добре. Запазвам хладнокръвие.Казвай за следващата. - По ЗИП-а по география. Оная вика :"Благоевград, град ли е?" и аз викам :"Не е - село е !" "Е как ще е село, като завършва на -град ?" "Ами госпожо, Козлодуй завършва на -уй, ама не е уй, нали?" и тя ми написа двойка. - Както и да е сине . Нататък? - По физическо. Тати оня вика :"Дигнете си единия крак, дигнете си другия крак ..." "Еее, господине, аз на какво да се крепя?" и той ми написа двойка. - А последната? - По музика. Бащата : - И по музика ли бе дебил !!!! Иванчо сърдит : - Тате след шест двойки как се пее, бе … | |
| | | nasa_95 Зарибен
Брой мнения : 57 Age : 29 Местожителство : Столът пред компютъра Registration date : 11.08.2008
| Заглавие: Re: Ученически-Вицове Чет Авг 14, 2008 1:02 pm | |
| Учителят поздравява учениците в клас. - Добър ден, деца. - Добър ден, господин учителю, - отговарят всички. Само Иванчо гледа през прозореца и мълчи. - Защо не поздравяваш, Иванчо? - Защо да лъжа, че денят е добър, когато вали такъв пороен дъжд.
Учителката: - Жоро, вчера защо не беше на училище? - Майка ми роди, госпожо, вече си имам братче! - Но как така, нали баща ти от две години е на работа в чужбина? - Да, госпожо, но те си пишат! - Егати дългата химикалка! - обажда се Иванчо
В час по биологя учителят пита: - С какво се храни поповото прасе? Иванчо отговаря: - Дали е на попа или нашето - все с помия ще се храни
- Иванчо, защо вчера не беше на училище? - Бях болен, госпожо… - Болен, а… А на стриптийз клуб можеш да ходиш, нищо че си болен? - Не съм ходил, у нас си бях! - Не ме лъжи, знаеш ли колко добре се вижда всичко от пилона.
Учителката по биология разказва: - Къртицата всеки ден изяжда храна, равно на собственото си тегло! Иванчо пита: - А къртицата откъде знае колко точно тежи?
Първокласник влиза при лекаря в училище: - От какво се оплакваш, малкия? - От мама…
- Тате, защо учителката ми каза, че ябълката не пада далеч от дървото? - Ах, хулиган! Нима и ти я щипна по дупето?!
| |
| | | nasa_95 Зарибен
Брой мнения : 57 Age : 29 Местожителство : Столът пред компютъра Registration date : 11.08.2008
| Заглавие: Re: Ученически-Вицове Чет Авг 14, 2008 1:04 pm | |
| Учителката по литература попитала през часа за името на автор, което започва с "В" и завършва с "в". Иванчо станал и казал: "Вазов". Учителката казала, че е имала предвид Вапцаров, но харесва начина на мислене на Иванчо. После попитала за автор, чието има започва с "К" и завършва на "в". Иванчо казал "Каравелов", учителката уточнила, че е имала предвид "Каралийчев", но че отново й харесва начина на мислене на Иванчо. След часа Иванчо я попитал за автор, чието име започва с "Х", по средата има "у" и завършва на "й". Учителката се изчервила и казала на Иванчо, че ще го заведе при директора. Той й казал, че си е мислел за Хемингуей, но че все пак харесва и нейния начин на мислене. | |
| | | Onko0o Admin
| Заглавие: Re: Ученически-Вицове Сря Яну 28, 2009 7:09 pm | |
| | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Ученически-Вицове | |
| |
| | | | Ученически-Вицове | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите